Creatorul de goblen – creator al frumosului si al utilului

Goblenul imbina frumosul si utilul. Utilul, in masura in care ama­torul de arta isi poate imbogati interiorul acestor postari de un caracter mai neobisnuit, cu valente de­corative, dar neexcluzind valentele plastice pro-priu-zise.

Aparenta   abordabilitate   se   poate insa consti­tui si intr-o directie a facilului, a abtibildului colorat iar in ipostaza ultima, in directia kitsch-ului, „fenomen al pseudo-artei”.

Facilul se poate evita atit prin puterea pasiunii investite cit si prin abordarea cu perseverenta si pacienta a notiunilor plastice; prin dorinta de cul­tura plastica si de cultura in general.

Va invitam sa ne vizitati site-ul nostru pentru a vedea mereu noi informatii despre goblene dar si pentru a putea posta goblenele dumneavoastra favorite pe site pentru vanzare sau doar pentru a avea meritele recunoscute in intreaga noastra comunitate de goblenisti.

 

Nu uita!   Daca ai un goblen si doresti sa il vinzi, expune-l gratuit pe site-ul nostru, apoi compuneti un articol cat mai artistic despre goblenul dumneavoastra, il trimite-ti pe adresa goblenero@gmail.com, si, daca il aprobam acesta va fi postat o perioada pe prima pagina a site-ului nostru.

Lasă un răspuns


Directory powered by Business Directory Plugin