Cum vand goblene pe internet?

Aveti un goblen cusut si doriti sa il vindeti?

Goblene.ro vine in ajutorul tuturor celor care doresc sa vanda goblenul sau goblenurile cusute, noi oferim posibilitate ca goblenul dumneavoastra sa fie publicat spre vanzare pe site-ul nostru, nu percepem nici un fel de taxa, de altfel noi nu suntem nici macar intermediari, tot ce oferim este o platforma (site-ul goblene.ro) pe care se pot vinde goblene si cumpara goblene online.

Pentru a pune in vanzare un goblen va trebui sa dati click pe butonul aflat in bara de mai sus Vanzari Goblene, aici aveti mai multe optiuni:

Submit listing:   dati click pe el pentru a lista un goblen pentru vanzare

View listings:    vizualizati goblenurile deja expuse pe site-ul nostru

Directory:        lista categoriile in care sunt postate goblenuri de vanzare

 

In momentul in care postati un goblen pentru vanzare pe site-ul nostru trebuie sa completati un formular cu datele goblenului si pretul, dupa ce treceti de acest pas va trebui sa incarcati o fotografie a goblenului (mai mica de 500kb).

Dupa ce ati efectuat toti acest pasi, listarea dumneavoastra va trebui aprobata de un administrator. Perioada in care postarea dumneavoastra va fi validata de un administrator poate dura intre cate ore si cateva saptamani, in functie de volumul de lucru.

 

Site-ul nostru este optimizat pe motoarele de cautare (google, yahoo, bing etc) atat in Romania cat si Europa si SUA, pentru ca dumneavoastra sa vindeti goblenurile cusute cat mai usor. 

 

 

* Nu acceptam fotografii mai mari de 500 kb, daca aveti o fotografie mai mare o puteti micsora la urmatoarea adresa: http://www.shrinkpictures.com/

Lasă un răspuns


Directory powered by Business Directory Plugin